DUET musikforlag

 

DUET musikforlag er et lille forlag med speciale i udgivelser af kvalitetsmusik for blokfløjte og for slagtøj.


Vi importerer:

- noder fra det amerikanske forlag Mel Bay (musik for alle instrumenter)
- noder fra det engelske lavprisforlag Oriel Library (speciale i blokfløjtemusik)
-noder og cd'er fra det amerikanske forlag Music Minus One.
- noder fra Belwin og fra det tyske forlag Schott.
- tilbehør fra det tyske firma Whittner.

Vi vil gerne kendes på en venlig og hurtig betjening.

 

NYHEDER

Tom Horn: Tolv tostemmige træffere

Tom Horn har blandt meget andet været musiklærer på Rudolf Steiner Skolen i Vejle i mange år. Her har vi samlet 12 af hans bedste sange i et hæfte smukt illustreret af Ellen Jacobsen. Alle sange er arrangeret for to lige stemmer - sang eller blokfløjte, eller kombinationer af disse. Melodierne er endvidere becifrede til brug for guitar og/eller klaver. Bagerst i bogen er der plads til, at eleven kan skrive sin egen sang og illustrere den.

Jespersen og Due: Kort introduktion til Klassisk musik i Europa

Pixiudgave af musikhistorien. Unægtelig er der meget, der ikke er kommet med, men vi håber på, at det til gengæld er lykkedes os at gøre stoffet tilgængeligt, og at det giver dig lyst til selv at opsøge mere litteratur om emnet. Musik skal opleves, og derfor henvises der efter hvert afsnit til et eller flere gode eksempler.

Bogen er tiltænkt musikskolernes hørelærehold og talentlinjer, Musikalsk Grundkursus, Gymnasiernes og HFs musiklinjer og seminariernes musiklinjefag.

Bent Kværndrup: Prostatakræft - i et musisk perspektiv

Denne flotte bog med tilhørende CD beskriver i sang, musik og ord forfatterens kamp mod kræften. En kamp som alt for mange mænd må igennem. Læs om en mand, som kom igennem, blandt andet fordi han kunne skrive sig ud af grublerierne. Et alvorligt emne, men grebet an på en usædvanlig musisk måde. Bog og CD sælges kun samlet. Pris kun 195,- kr. Bestil ved at sende en bestillingsmail til duet@duetmusik.dk. Husk at opgive navn, adresse og telefonnummer. Mængderabat ved køb af mere end et eksemplar: 10%