Products
Noder eller andet materiale til sang. Alle priser er ekslkl. moms og forsendelse.
 
Due, Jens m.fl.: Rie´s hvalpe
DKK 24,00

En male-, synge-, læse-, spille- og højtlæsningsbog for de mindste. Let og enkelt sprog, som egner sig godt til den daglige godnathistorie. Lette melodier, der kan synges og spilles uden akkompagnement.

Til bogen sælges endvidere en CD med bogens sange indsunget med klaverakkompagnement. Den kan bestilles for sigbestil

Horn, Tom: Tolv tostemmige træfffere
DKK 80,00
Sangbog med sange af Tom Horn til tekster af ham selv og af andre forfattere. Alle sangene er i tostemmigt, velklingende arrangement for lige stemmer. De kan også spilles af 2 sopranblokfløjter. Alle sangene er becifrede med henblik på guitar- eller klaverakkompagnement. Bogen er smukt gennemillustreret af Ellen Jacobsen.


bestil

Kværndrup: Prostatakræft - i et musisk perspektiv
DKK 156,00

Hvem rammes af prostatakræft? I hvert fald ikke mig! Faktisk var prostatakræft slet ikke en del af forfatterens ordforråd. Men det blev det! Da det stod klart at diagnosen var prostatakræft, var alting forandret på et splitsekund. Der var ingen vej tilbage og tankerne skulle bearbejdes. Det til hele 15 sange, er er beskrevet og endevendt i denne bog. Sangene kan man høre udført af komponisten, som også har skrevet 13 af de 15 sange og som selv medvirker på samtlige numre på den tilhørende CD.

Man kan ikke undgå at blive berørt af denne bog og CD, og følelserne går fra Sortseer allergi til Prostata tjek blues. Fra sort nedtur til befriende optimisme.bestil